Kan ik SendCloud gebruiken zonder webshops systeem?

Ondanks dat je geen integratie hebt is het gebruik van SendCloud nog steeds erg interessant.

Je kunt alle bestellingen exporteren vanuit je webwinkelsysteem en importeren in SendCloud als bulk, dus je hoeft geen adressen meer over te typen. Je hebt al je zendingen in een overzicht, je kunt achteraf betalen en je hoeft je pakketten niet meer met postzegels te beplakken omdat je met ons direct verzendlabels print. Je kunt de pakketten vervolgens gewoon afgeven in het dichtstbijzijnde postkantoor. Hier hoef je verder niks te doen behalve het af te geven, en dan kun je weer gaan. Betaling van de pakketten gaat achteraf op factuurbasis via SendCloud.