Gebruik van labelprinters

De verzendlabels kunnen geprint worden op A4 papier formaat of A6 formaat (labelprinter)

Als je voor A4 printen kiest, raden we je aan om A4 stickervellen aan te schaffen, waarop 4 stickers van A6 formaat zitten. (105 x 148 mm). Deze kun je bijvoorbeeld hier aanschaffen.

Een snellere manier om labels te printen is met een labelprinter.

De onderstaande labelprinters zijn o.a. geschikt voor SendCloud:

Zebra GK420D (only windows)

Zebra GC420D (only windows)

Zebra  LP2844 (only windows)

Dymo Labelwriter 4XL  Instellingen DYMO 4 XL (Windows and Mac)

Indien er twijfel ontstaat of jouw huidige labelprinter geschikt is voor SendCloud, neem dan even contact op met ons. De labelprinter moet in ieder geval labels uit kunnen printen met een formaat van 10x15cm (A6) formaat.

Wil je weten hoe je een zending aanmaakt en print vanuit je SendCloud omgeving? Bekijk dan dit artikel.