Meerdere pakketten verzenden

Het is mogelijke om meerdere zendingen aan te maken voor 1 ontvangstadres.

Import webwinkelsysteem:
Zodra je meerdere pakketten aan wil maken voor 1 ontvangstadres. Ga je naar jouw SendCloud Panel en klik je links boven op jouw webwinkelsysteem. Hier kun je dezelfde zendingen meerdere malen importeren, zodat je meerdere pakketten aan kan maken.

Export webwinkelsysteem:
Zodra je meerdere pakketten aan wil maken voor 1 ontvangstadres. Kun je dit zelf ingeven in jouw export webwinkelsysteem. Deze kun je dan doorsturen naar het Panel van SendCloud.

Nieuwe verzending:
Zodra je in jouw Panel een nieuwe verzending aanmaakt, kun je rechts bij 'aantal verzendingen' de aantal zendingen aangeven.