Het artikel dat je probeert te bekijken is alleen toegankelijk als uw primaire e-mail adres is geverifieerd. Klik hier om je e-mail adres te verifiëren.

Breekbare goederen

Het is mogelijk om breekbare goederen met SendCloud te versturen (zoals glas of porselein). Deze goederen zijn bij schade wel standaard uitgesloten van een schadevergoeding, mits er een verpakkingsovereenkomst met de vervoerder is gesloten.

Bij het kopje 'verpakkingsadvies' wordt er uitleg gegeven hoe je het beste breekbare goederen kunt verpakken.