Het artikel dat je probeert te bekijken is alleen toegankelijk als uw primaire e-mail adres is geverifieerd. Klik hier om je e-mail adres te verifiëren.

PostNL algemene voorwaarden

Zodra je via SendCloud zendingen verstuurd met PostNL, zullen wij fungeren als tussenpersoon en contactpersoon op het gebied van klantenservice en technische support.

Betreft de algemene voorwaarden van het versturen van zendingen, gelden als gegeven door PostNL.

Hieronder een bestand met de algemene voorwaarden.