Hoe stel ik een standaard verzendmethode in?

Om je standaard verzendmethode in te stellen ga je in je SendCloud account naar het kopje 'Instellingen'. Klik daarna op 'Verzenden.'

Je ziet nu bovenin de pagina 'Standaard verzendmethode' staan. Wanneer je klikt op de regel die daaronder staat (daar staat nu als standaard methode 'Ongefrankeerd label briefpost'), rolt er een lijst open met verzendmethodes waarvan jij gebruik kunt maken.

Kies je standaard verzendmethode, bijvoorbeeld 'DHL ForYou'. Vergeet vervolgens niet op 'Opslaan' te drukken om je standaard verzendmethode op te slaan.