Het artikel dat je probeert te bekijken is alleen toegankelijk als uw primaire e-mail adres is geverifieerd. Klik hier om je e-mail adres te verifiëren.

DHL algemene voorwaarden

Zodra je via SendCloud zendingen verstuurd met DHL, zullen wij fungeren als tussenpersoon en contactpersoon op het gebied van klantenservice en technische support.

Betreft de algemene voorwaarden van het versturen van zendingen, gelden als gegeven door DHL.

Hieronder een bestand met de algemene voorwaarden.