Meerdere webshops koppelen aan 1 SendCloud account

Heb je meerdere webshops binnen hetzelfde webwinkel systeem? Dan hebben wij goed nieuws! Ons panel heeft een update gehad. Het is nu mogelijk om al je webshops te integreren in één account. Zo kun je eenvoudig switchen tussen al je gekoppelde webwinkels. Handig in combinatie met de verschillende afzenderadressen.

Hoe werkt het?

• Ga in je panel naar integraties
  • Integreer je tweede webshop door het juiste webwinkel systeem te activeren
  • Vervolgens open je deze webshop linksboven in je SendCloud panel
  • Ga naar instellingen om de naam te wijzigen

Mocht je hierover nog vragen hebben, stuur dan een mail naar contact@sendcloud.nl