Geen standaard integratie

Wanneer je buiten onze standaard integraties gebruikt maakt van een ander of zelfgebouwd websysteem kan je wel gebruik maken van onze API gegevens, hierop kan een developer een integratie bouwen voor je systeem.

De volgende API kan gebruikt worden:
https://panel.sendcloud.nl/api/v2/

De documentatie is hier te vinden:
https://sendcloud.nl/docs/2/

PHP ontwikkelaars kunnen gebruik maken van onze PHP API wrapper.

Voel je vrij om hier verbeteringen voor aan te dragen via een pull-request:
https://github.com/SendCloud/SendCloud-API-PHP-Wrapper