Hoe stel ik mijn Dymo 4XL Labelwriter in?

Voor het printen van labels adviseren wij een aantal A6 printers. De DYMO 4XL is een van die printers, die in gebruik met SendCloud op een windows en een mac systeem werkt.

Als je gaat verzenden horen daar labels van goede kwaliteit bij. Het is namelijk belangrijk dat de barcodes gescand kunnen worden door de terminal.

Voor de juiste configuratie van de Dymo labelwriter 4XL moet je de volgende instellingen hanteren:

NOTE: Voor Windows en voor Mac vind je de printer instellingen op verschillende plekken in het systeem. Bij Windows via Configuratie instellingen - Printers en Scanners (dit kan afwijken bij oudere windows versies). Bij Mac via Systeemvoorkeuren - Printers en Scanners.