Rekeningnummer SendCloud

Alle betalingen lopen via onze betaalpartner Adyen.

Het betaalproces is als volgt:
Log in op je persoonlijke SendCloud omgeving en klik op de betaalknop bij je factuuroverzicht. Kies:

‘Ja, automatisch betalen via SEPA machtiging’ en

Kies hier of je SendCloud eenmalig wilt machtigen om voortaan je facturen automatisch af te schrijven

- een eenmalige machtiging

Om de geautomatiseerde manier van facturen incasseren te autoriseren, vragen wij je eenmalig je IBAN nummer in te voeren via de volgende stappen.
Stap 1: Log in op je SendCloud account via: https://panel.sendcloud.nl/user/invoices en klik vervolgens op 1 van uw openstaande facturen.
Stap 2: Vervolgens, klik op de knop ‘Betalen’ om de betaalmethode opnieuw te bevestigen.
Stap 3: Kies voor ‘Ja, automatisch betalen via SEPA machtiging’. Je wordt doorverwezen naar de betaalprovider Adyen, waar je eenmalig een machtiging afgeeft voor het automatisch afschrijven van je huidige en toekomstige SendCloud facturen.
Stap 4: Vul hier de naam in van de bank houder, het land vanwaar je actief bent en je bankrekening. Vervolgens accepteer je dat deze factuur en toekomstige facturen door SendCloud via Adyen geïncasseerd mogen worden zoals dit op de facturen vermeld staat.

Zodra de betaling van een factuur in behandeling wordt genomen, kan de betaalstatus van de factuur veranderen naar ‘in behandeling’. Adyen gaat de betaling in orde maken of controleren. Zodra de betaling succesvol is ontvangen, verandert de status van de factuur automatisch naar ‘Betaald’.

Heb je vragen of opmerkingen over een factuur, dan kun je contact opnemen via contact@sendcloud.nl.