Aanmelden

Welkom! Bedankt voor je interesse in SendCloud!next

Om gebruik te maken van SendCloud, kun je kosteloos en vrijblijvend een account aanmaken.

SendCloud maakt het mogelijk om gebruik te maken van verschillende vervoerders. Zo kun je zelf een keuze maken tussen de goedkoopste, snelste en beste opties om je pakketten te verzenden.

Omdat we zendingen in grote aantallen collectief inkopen bij onze vervoerders, kunnen wij jou scherpe tarieven aanbieden, zelf hoef je geen contract af te sluiten met de desbetreffende vervoerder. Hierdoor bieden we jou de kans om op te kunnen boksen tegen de grote webwinkels!

Aanmelden verloopt via onze website, druk op de blauwe knop rechtsboven 'gratis aanmelden'. Eenmaal aangemeld door middel van e-mail, wachtwoord en telefoonnummer wordt je doorgeleid naar jouw persoonlijke SendCloud account.

Tijdens het aanmelden doorloop je drie stappen, zodat jouw persoonlijke account naar jouw voorkeur wordt ingesteld.

Stap 1: Kiezen van land en taal

__

Stap 2: Aantal pakketten per maand en voorkeur voor vervoerder
Je hebt de vrijheid bij SendCloud om een combinatie te maken van meerdere vervoerders.

Stap 3: Accountgegevens compleet maken