Integraties

Integratiesnext

SendCloud heeft een integratie beschikbaar voor alle populaire webwinkelsystemen. Met onze gratis webshop integratie en onze aangesloten vervoerders is het aanmaken van een verzendlabel nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest. Je klant plaatst de bestelling en vervolgens print je via ons verzendplatform het verzendlabel. Het overtypen van de adresgegevens is verleden tijd.

Klik op jouw webwinkelsysteem om te zien hoe je de integratie maakt:

Staat jouw webwinkelsysteem er niet tussen? Geen probleem! SendCloud biedt ook een API aan, hierop kan een developer een integratie bouwen voor je systeem. De documentatie ervan vind je hier