Automatische incasso

Automatische incassonext

Je hebt je SendCloud account aangemaakt! Wat er nu nog wacht is een 1 Eurocent pinbetaling om een automatische incasso af te geven. Je wordt tweewekelijks door ons gefactureerd op basis van het volume dat je verzonden hebt.

Ga in je account naar "Financieel" en kies voor "Automatische incasso".

Kies de blauwe button met "Activeer automatische incasso". Je wordt nu (zoals het laadscherm aangeeft) doorgestuurd naar de pagina van onze betaalpartner: Adyen.

Eenmaal op de betaalpagina van Adyen vul je de volgende gegevens in:

• Vul bij "Bank account holder name" de naam van de eigenaar van het bankrekening in.
  • En bij "Country" het land waar de bankrekening is geregistreerd.
  • "Bank account number" dient het volledige bankrekeningnummer te bevatten (dit dient het volledige IBAN/BIC nummer te zijn).

Selecteer de checkbox om akkoord te gaan met de automatische incasso en kies voor de groene knop "Pay".

Wanneer je terug wordt gelinkt naar je SendCloud account kan je opnieuw naar "Financieel" gaan. Kies hierna voor "Facturen". Je zal nu de 0.01 cent pin transactie in behandeling staan, echter is het al wel mogelijk om labels aan te maken.

Hoe je dat doet lees je hier.

Aangemaakte zendingen worden 1x per 14 dagen achteraf geïncasseerd. Je ontvangt een factuur via mail en je kunt deze ook terugvinden in je SendCloud omgeving. Na ontvangst van deze factuur wordt het bedrag binnen 5 dagen afgeschreven.