Wachtwoord wijzigen of vergeten

Wijzigen

Om je wachtwoord te wijzigen van je SendCloud account, ga je in je account naar 'Instellingen', hier na kies je voor 'account'.

Als deze pagina zich opent klik je links bovenin de pagina op 'Wachtwoord'.
Je dient nu eerst je oude wachtwoord in te vullen, vervolgens voer je het nieuwe wachtwoord in wat je wilt gebruiken, daarna voer je nogmaals het nieuwe wachtwoord als bevestiging. Kies daarna voor 'Wachtwoord veranderen'.

Je wachtwoord is nu aangepast.

Vergeten

Als je het wachtwoord vergeten bent van je SendCloud account, kan je in het beginscherm van panel.sendcloud.nl waar je ook je e-mail adres ziet staan kiezen voor: 'wachtwoord vergeten'.

Voer dan je e-mail adres in in de openstaande regel en druk op wachtwoord herstellen. Er komt vervolgens een e-mail binnen op het door jou ingegeven e-mail adres met een link. Wanneer je op deze link klikt, heb je de mogelijkheid om in een nieuw scherm wat zich opent een nieuw wachtwoord aan te maken. Kies nadat je dit gedaan hebt voor 'opslaan'.

Je kan nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.