Meerdere webshops? Meerdere logo's in 1 account

Heb je meerdere webshops? Sinds kort was het al mogelijk om te switchen tussen afzendadressen. Vanaf nu is deze functionaliteit uitgebreid: het logo van de geselecteerde webwinkel wordt automatisch geprint op je verzendlabels en ingesteld als logo in de automatische Track & Trace e-mails.

Hoe kan ik dit activeren?

• Ga naar 'Instellingen' - 'Adressen' in je SendCloud account en klik op het nieuwe tabblad 'Merken'

• Klik op de blauwe button linksonder: 'Merk toevoegen'
  • Voeg twee logo's toe: één voor de Track & Trace email en één voor de verzendlabels. Klik op 'Opslaan'.(Het scherm logo is het logo wat je zichtbaar is in de track & trace e-mails. Het print logo is het logo wat er zichtbaar is op het daadwerkelijke label)

• Nu moet je nog het 'merk' koppelen aan het specifieke afzendadres. Hiervoor ga je naar het tabblad ' Afzendadressen' en klik je op het afzendadres waar je het merk aan wilt koppelen.

• Nu scroll je naar onderen bij 'Overig'. Selecteer hier het merk en klik op 'Opslaan'.

Nu wordt automatisch het juiste logo geprint op je verzendlabels. Daarnaast wordt het juiste logo ook automatisch toegevoegd aan de Track & Trace e-mail.