Het artikel dat je probeert te bekijken is alleen toegankelijk als uw primaire e-mail adres is geverifieerd. Klik hier om je e-mail adres te verifiëren.

Algemene instellingen

In de algemene instellingen is het mogelijk om jouw telefoonnummer, e-mailadres en de taal van jouw SendCloud account te wijzigen.

Daarnaast is er een mogelijkheid jouw eigen logo van je webshop up te loaden.

Zodra je aanpassingen in je algemene instellingen hebt gedaan, vergeet dan niet op 'opslaan' te klikken.