Adres instellingen

Bij adres instellingen heb je de mogelijkheid om het afzendadres en het factuuradres aan te passen.

Het factuuradres is deels zelf aan te passen, zodra je een wijziging in je KVK of BTW nummer wilt doorvoeren, raden we je aan om contact op te nemen met de afdeling administratie via incasso@sendcloud.nl.

Als je jouw afzendadres wilt wijzigen, kun je dit in je account instellen.

Je gaat naar 'Instellingen' en 'Adressen' en drukt op de blauwe knop 'Toevoegen'.
Vervolgens vul je een nieuw afzendadres in. Eenmaal ingevuld druk je op 'opslaan' rechtsonder.

Vergeet niet het ingevulde afzendadres actief te zetten die je wilt gebruiken. Zie hieronder.

Je kan de functie rechtsboven (naast jouw uitloggen knop) gebruiken, om snel te kunnen schakelen tussen verschillende afzendadressen.