Afleveradres instellingen

Indien je een verkeerd afleveradres hebt ingevoerd is het mogelijk dit te wijzigen.

Zodra je een zending importeert, exporteert of een nieuwe zending aanmaakt en niet 'voormeld', kun je het afleveradres nog aanpassen.

Klik op de zending in het overzicht en druk op bewerken, je kan dan alle velden (behalve het land) wijzigen. Na wijziging druk dan op 'opslaan'.

Zodra je een zending importeert, exporteert of een nieuwe zending aanmaakt en al hebt voorgemeld en dus een track & trace code hebt, kun je jouw zending niet meer wijzigen.

We raden je dan aan om de zending te verwijderen/crediteren en vervolgens een nieuwe zending aan te maken.