Wachtwoord & e-mailadres instellingen

Via 'Instellingen' en 'Account' kunnen een aantal basisinstellingen worden aangepast. De belangrijkste worden hier beschreven.

E-mailadres

Ga naar 'Instellingen' en kies vervolgens voor 'Account', vervolgens kan je het nieuwe e-mail adres wat je wilt gebruiken toevoegen, klik daarna op de knop 'E-mail toevoegen' het e-mail adres is nu zichtbaar.

Je kan nu het e-mail adres wat je niet meer gebruikt verwijderen, dit kan je doen door deze aan te vinken en op de rode button 'Verwijder' te klikken.

Wachtwoord wijzigen

In hetzelfde menu kan het wachtwoorden worden gewijzigd. Klik hiervoor rechtsboven op 'Wachtwoord'. Voer je huidig een nieuwe wachtwoord in om deze te wijzigen.