Logo toevoegen of wijzigen

Het is mogelijk om je eigen bedrijfslogo in te voegen aan je labels.

Wanneer je in je account van SendCloud staat ga je links van de pagina naar Instellingen en vervolgens naar Algemeen.

Wanneer je hierop hebt geklikt zie je jouw bedrijfsgegevens. Aan de rechterkant staat de mogelijkheid om een logo in te voegen. Je kan deze uploaden door de door op 'browse' te klikken en vanuit een map in je computer het logo te uploaden.

Je hebt nu nog de mogelijkheid om het logo te tonen op de door jou gemaakte labels, dit staat onderaan de afbeelding van het door jou gekozen bedrijfslogo. Wil je dat er een logo zichtbaar is op je labels kies dan voor 'JA'. Kies vervolgens voor opslaan. Het bedrijfslogo is nu toegevoegd aan je labels.

Wil je het logo wijzigen?
Klik dan op de afbeelding die je hebt geüpload, er verschijnt nu een pop-up met de mogelijkheid om vanaf je computer een nieuw bestand toe te voegen als logo.

Kies hierna weer voor opslaan en je logo wordt aangepast.