SaaS DHL België

Bij SendCloud kun je gebruik maken van je eigen contract indien wenselijk. Je kunt ook DHL gebruiken via SaaS en andere vervoerders via ons eigen contract. Mocht je jouw DHL contract willen koppelen, doe dan het volgende.

Om met je huidige contract van DHL met SendCloud te kunnen verzenden, hebben wij jouw PU nummer (klantnummer) van DHL nodig.

Deze gegevens kun je sturen naar contact@sendcloud.be. Wij vragen via DHL FTP servergegevens aan. Dit kan wat tijd in beslag nemen. We nemen daarna zsm contact op wanneer alles geconfigureerd staat. Via sales kan een fee per pakket worden afgesproken.