SaaS bpost

Bij SendCloud kun je gebruik maken van je eigen contract indien wenselijk. Je kunt ook bpost gebruiken via SaaS en andere vervoerders via ons eigen contract. Mocht je jouw bpost contract willen koppelen, vraag dan onderstaande gegevens op s.v.p:

Klant:
user id:
account id:
general passphrase:
tracking passphrase:

Deze gegevens kun je sturen naar contact@sendcloud.be. We nemen daarna zsm contact op wanneer alles geconfigureerd staat. Via sales kan een fee per pakket worden afgesproken.