SaaS voorwaarden

Bij het werken via SendCloud met je eigen contract van één van de vervoerders die wij ondersteunen, wordt het Customer Service gedeelte niet door SendCloud opgenomen.

Wij zorgen voor een werkend systeem. Hieronder de voorwaarden:

1. SendCloud biedt het software systeem aan tegen de afgesproken voorwaarden binnen het gekozen pakket.
  2. Er wordt door de klant gebruik gemaakt van een eigen contract of meerdere contracten bij één van de vervoerders die wij ondersteunen.
  3. SendCloud is niet verantwoordelijk voor de klantenservice van de vervoerder.
  4. Facturatie geschiedt om de 14 dagen middels automatische incasso of iDeal.Het aanmaken van een label met Track & Trace geldt als een daadwerkelijke verzending.
  5. SendCloud is enkel verantwoordelijk voor technische ondersteuning bij onregelmatigheden aan ons software systeem.
  6. SendCloud is gemachtigd de samenwerking ten alle tijden te onderbreken bij het niet voldoen aan de algemene betalingsvoorwaarden.
  7. De algemene voorwaarden van SendCloud zijn verder van toepassing.