Koppelen met EasyWebshop

Stap 1: SendCloud koppelen met EasyWebshop

1. Log in uw EasyWebshop omgeving. Via deze link komt u terecht op de app van SendCloud in EasyWebshop.

2. U komt dan terecht op onderstaande scherm:

Hier kunt u klikken op 'App installeren'. En daarna op 'bevestigen'.

Stap 2: SendCloud API key kopieren

3. Om de koppeling compleet te maken zal EasyWebshop vragen naar de SendCloud 'API Public key' en 'API Secret key' zoals in de volgende afbeelding:

4. Als u inlogt bij SendCloud kunt u links onder in het menu het kopje 'Integraties' vinden. Daar kunt u op klikken om verder te gaan naar uw API keys.

5. Hier kunt u uw SendCloud 'API Public key' en 'API Secret key' kopiëren naar uw EasyWebShop omgeving. Klik vervolgens op 'opslaan'.