Koppelen met Gratiswebshopbeginnen

Stap 1: SendCloud koppelen met Gratiswebshopbeginnen

1. Log eerst in jouw Gratiswebshopbeginnen account. Ga dan naar beheer > Gratiswebshop. En klik op 'vervoerders'.

2. Je komt terecht op onderstaande scherm. Hier moeten de API keys van SendCloud naar toe gekopieerd worden (zie Stap 2 voor de API keys).

Stap 2: SendCloud API keys kopieren

3. Als je inlogt bij SendCloud kan je links onder in het menu het kopje 'Integraties' vinden. Daar kan je op klikken om jouw API keys te zien.

4. kopieer hier de API keys en vul ze in jouw Gratiswebshopbeginnen in (bij Stap 1). En klik vervolgens op 'opslaan'.