Veel gestelde vragen over PrestaShop

Importer werkt niet

Controleer hoe de 'permissions' of 'permissies' staan in Prestashop. Je hebt de volledige rechten nodig op alle gegevens. De data kan hierdoor niet doorkomen door het ontbreken van de volledige rechten.

Indien de rechten goed staan, controleer dan of de CGI modus voor PHP ingeschakeld is. Je vind deze instelling bij 'webservice' in je Prestashop account.

PrestaShop onbekende fout opgetreden

Wanneer je op je Prestashop importer drukt in je SendCloud account verschijnt de volgende melding: Er is een onbekende fout opgetreden.

Loop de volgende stappen na:

• Hoe staan de permissions in Prestashop? Je hebt de volledige rechten nodig op alle gegevens.

Ga naar 'Geavanceerde parameters' in je Prestashop, kies daarna voor 'webservice' en vervolgens voor 'permissies'.

Voor de volgende zaken dienen 4 hokjes (horizontaal) aangevinkt te staan:
    - Adresses
    - Countries
    - Customers
    - Order_details
    - Orders
    - Order states
  • Controleer of webservices in je Prestashop ingeschakeld staan.
  • CGI modus voor PHP inschakelen moet op 'JA' staan. Deze optie vind je bij webservice.