Koppelen met Mijnwebwinkel

Stap 1: API key genereren

1. Voor het koppelen van Mijnwebwinkel met SendCloud heb je een Professional account nodig bij Mijnwebwinkel.

Ga naar Beheer > Instellingen en klik op sleutelbeheer.

2. Klik nu op sleutel toevoegen.

3. Het sleutel toevoegen formulier, zoals hieronder getoond, verschijnt. Kies bij "partner" voor "SendCloud". De gegenereerde sleutel is enkel voor SendCloud te gebruiken. Kies versie 2.0 of hoger en klik daarna op opslaan. Er wordt nu een sleutel gegenereerd.

4. Klik op toon token en kopieer de gehele code. Zie voorbeeld hieronder:

Stap 2: SendCloud koppelen

5. Als je inlogt bij SendCloud kan je links onder in het menu het kopje 'Integraties' vinden. Daar kan je op klikken om verder te gaan naar jouw Mijnwebwinkel module.

6. Klik dan op activeren bij jouw Mijnwebwinkel module.

7. Ga dan naar instellingen. Je komt dan terecht op onderstaande scherm:

8. Hier kun je de API key plakken die je gekopieerd had vanuit Mijnwebwinkel.