Veel gestelde vragen over Starteenwinkel.nl

Verzendtarief wordt overgenomen uit SendCloud

Wanneer de SendCloud instellingen aan staan worden de tarieven overgenomen. Deze zijn bekend bij Starteenwinkel.nl. Wil je dit niet, dan kan je de SendCloud instellingen uitschakelen en orders handmatig invoeren. Je schakelt dit uit binnen je Starteenwinkel.nl omgeving.

Doorzetten naar SendCloud knop niet zichtbaar

Wanneer de 'stuur door naar SendCloud' knop niet zichtbaar is in het orderoverzicht(zie afbeelding) zou je moeten nagaan of automatisch doorsturen aan staat.

Gebruik maken van beide opties is niet mogelijk. Je kiest of voor automatisch doorzetten of handmatig.