Koppelen met CCV Shop

Stap 1: SendCloud app installeren

1. Log in bij je CCV Shop beheer omgeving en zoek op 'sendcloud' in je CCV Shop App Store.

2. Klik op de afbeelding en installeer de gratis SendCloud app door te klikken op 'Installeren'.

3. Je ziet het volgende scherm. klik dan op 'Verder'.

Accepteer vervolgens de pop-up die u ziet door rechtsboven in je browser te klikken op ‘Pop-ups van .securearea.eu altijd toestaan’. Wordt je niet automatisch doorverwezen? Herhaal dan actie 2.

4. Log je dan in met je SendCloud account.

5. Zodra je ingelogd bent met je SendCloud account, dan is de koppeling met CCV Shop compleet.

Stap 2: Instellen CCV Shop

6. Zodra je op ‘Sluiten’ klikt, wordt je terug geleid naar de CCV Shop SendCloud App instellingen. Hier vind je nu een nieuwe knop, namelijk ‘Wijzigen’.

Zodra je hier op klikt en vervolgens inlogt bij je SendCloud account, dan vind je de CCV Shop API keys die een beveiligde verbinden tussen je CCV Shop en je SendCloud mogelijk maakt. Hier is geen actie meer vereist.