Het artikel dat je probeert te bekijken is alleen toegankelijk als uw primaire e-mail adres is geverifieerd. Klik hier om je e-mail adres te verifiëren.

Koppelen met Shopify

Stap 1: SendCloud koppelen met Shopify

1. Als je inlogt bij SendCloud kan je links onder in het menu het kopje 'Integraties' vinden. Daar kan je op klikken om verder te gaan naar jouw Shopify module.

2. Klik dan op activeren bij jouw Shopify module.

3. Ga vervolgens naar instellingen.

4. Je komt dan terecht op onderstaande scherm. Vul hier je webshop adres in zoals aangegeven. En klik vervolgens op 'Koppelen'.

5. Log als laatste in met jouw Shopify inloggegevens.