Koppelen met myShop

Stap 1: myShop app activeren

1. Voor het koppelen van Myshop met SendCloud heb je een account nodig bij Myshop.com. Log in en ga naar algemeen dashboard > Myshopappstore > zoek naar SendCloud en klik op Instellen.

2. Je komt in het volgende veld terecht waar je jouw API keys vanuit SendCloud moet kopieren

Stap 2: Koppelen met SendCloud

3. Als je inlogt bij SendCloud kan je links onder in het menu het kopje 'Integraties' vinden. Daar kan je op klikken om jouw API keys en jouw MyShop importer te zien.

4. kopieer hier de API keys en vul ze in jouw MyShop in. En klik vervolgens op 'OK'.

5. Klik dan op activeren bij jouw MyShop importer. De koppeling tussen SendCloud en MyShop is nu gemaakt.