Het artikel dat je probeert te bekijken is alleen toegankelijk als uw primaire e-mail adres is geverifieerd. Klik hier om je e-mail adres te verifiëren.

Veel gestelde vragen over CCV Shop

Foutmeldingen

Krijg je de volgende error te zien, dan gebruik je de ‘Wijzigen’ knop uit je CCV Shop SendCloud App terwijl je ingelogd bij een andere SendCloud account waarvan geen CCV Shop koppeling actief is. Zorg ervoor dat je ingelogd bent op de juiste SendCloud account om de onderstaande error op te lossen.