Koppelen met CS Cart

Stap 1: Integratie instellen

1. Log in op je SendCloud account en kies voor 'Integraties' aan de linkerkant van je menu.

2. Kies bij 'Integraties' in de lijst van shop importers voor 'CS Cart' en kies voor 'activeer'. Kies vervolgens voor 'Instellingen'.

3. Wanneer je voor ‘Instellingen’ hebt gekozen, kan je beginnen met het invullen van de CS cart gegevens: De URL van je webshop, de user e-mail (die je gebruikt bij het inloggen van je webshop) en de API key. Hoe je de API key kan verkrijgen, wordt uitgelegd in de volgende stap.

Stap 2: API key uit CS Cart halen

4. De API Key verkrijg je als volgt: Log in op je CS Cart account en ga naar ‘Edit profile’.

5. Je kan nu vanuit de instellingen toegang krijgen tot de API Key, dit is een unieke code, waarmee de integratie van je webwinkel en SendCloud compleet maakt. Je vind deze onder ‘API acces’.

6. Kopieer de code en keer terug naar je SendCloud account.

Stap 3: Starten met verzenden

7. Plak de API key in de instellingen van je SendCloud integratie overzicht voor CS Cart.

8. Kies voor ‘Opslaan’.