Het artikel dat je probeert te bekijken is alleen toegankelijk als uw primaire e-mail adres is geverifieerd. Klik hier om je e-mail adres te verifiëren.

Shipment ID's Nederland API

Je hebt je webshop niet met een standaard integratie gekoppeld maar via de API laten verbinden. Nu is de vraag: Welk shipment ID hoort bij welke verzendmethode? 

Als je een request doet naar de zogeheten 'API endpoint' krijgt je een volledige lijst van ID's + nog meer info.

De request kun je via deze link opvragen.