Geheime en publieke sleutels aanmaken voor WooCommerce

1. Ga in je WordPress/WooCommerce admin naar WooCommerce > Settings > Tabblad API
  2. Zorg dat 'Enable the REST API' ingeschakeld staan
  3. Ga naar het subkopje 'Keys/Apps'
  4. Klik op 'Add key'
  5. Vul een Description in, zorg dat je een user selecteert die alle rechten heeft en kies bij Permissions voor 'Read/Write' of in NL: 'Lezen/schrijven'

6. Klik op 'Generate API Key' en je hebt hem aangemaakt. Laat dit scherm open staan, en kopieer beide keys in je SendCloud instellingen. Je vind deze instellingen bij 'Integraties' en dan onder 'WooCommerce'. Druk op activeren als je dit nog niet hebt gedaan, je ziet hier twee velden om de geheime en publieke sleutel toe te voegen.

De API keys zijn nu ingevuld in je SendCloud account, vergeet niet te kiezen voor 'opslaan'.