Koppelen met Magento V1

Ga naar Magento Connect en klik op 'install now' om de externe sleutel te verkrijgen.

Je kunt inloggen met een bestaand account op dit platform, of een nieuwe creëren op de website van Magento Connect. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar de officiële Magento documentatie

Klik op 'Select Key' en kopieer de inhoud van dit veld.

Ga naar je Magento admin omgeving en klik op 'System' > 'Magento Connect' > 'Magento Connect Manager'.

Er wordt gevraagd om nogmaals in te loggen om toegang te krijgen tot je extensies. Na deze authenticatie (nog een keer met je admin gegevens inloggen), is het mogelijk om de extensie sleutel die je gekopieerd hebt van de Magento website te plakken:

Klik op de 'Install' button en je ziet hier een korte omschrijving over hoe de extensie geinstalleerd moet worden. Klik op de 'Proceed' button om de installatie te bevestigen.

Wanneer de installatie is voldaan krijg je het volgende scherm te zien:

Keer terug naar je Magento admin omgeving:

Het is vereist dat je uitlogt van je admin omgeving en hierna opnieuw inlogt. Dit is nodig omdat dan alle permissies worden ververst:

Wanneer je opnieuw bent ingelogd, ga naar 'System' > 'Configuration':

In het linkermenu zie je 'SendCloud' in de configuratie staan. Klik op het 'Auto Connect' menu.

Klik op de 'Connect with SendCloud' knop.

Log in in je SendCloud account:

Na het inloggen zie je het volgende scherm over je integratie met Magento + SendCloud:

Nu kun je de servicepunten activeren