Zending verwijderen lukt niet

Het kan voorkomen dat je een zending niet meer kan verwijderen in je overzicht. Dit komt omdat je de zending niet op dezelfde dag voor 23:59 hebt verwijderd. Nu kun je deze alsnog verwijderen door een laat annuleringsverzoek in te dienen. Ga in de linkerkolom naar 'Ondersteuning'.

Hier vind je een overzicht van onze artikelen die op het Help Center staan. Onderaan de pagina klik je
op 'selecteer het type support vraag'. In het dropdown menu kies je voor 'laat annuleringsverzoek van
een zending'.

Hier kun je de Track & Trace code invullen van de zending die je alsnog wilt verwijderen omdat je deze niet
hebt gebruikt. Druk op de knop 'Vind mijn zending' om de gegevens van de zending op te halen.

Druk op de knop 'Verzenden' om je annuleringsverzoek in te dienen. Je bent nu klaar en het bedrag van deze zending zal over ongeveer 10 tot 15 werkdagen worden gecrediteerd.

Als we constateren dat een geannuleerd label alsnog verzonden wordt ontvang je van ons een bericht.
Er staat een boete van EUR 1,00 op (doordat we handmatige alles moeten checken).