Servicepunten toevoegen in Magento V1

Voordat je de 'Servicepunten' kunt gebruiken heb je de SendCloud extensie nodig om eerste te verbinden met je Magento

Ga naar je Magento integratie instellingen in je SendCloud account en vink 'Service Point' optie aan.
Selecteer de vervoerders waar je graag mee zou willen werken.

Ga terug naar je Magento omgeving (admin) en ga naar 'System' > 'Configuration':

Ga naar 'Sales' > 'Shipping methods':

In de lijst zie je 'Service Point Flat Rate' als verzendmethode. Klik op de titel om de opties hiervoor te bekijken:

De 'Price' en 'Enabled' dienen op 'Yes' te staan. Optioneel kun je 'Free Shipping' activeren en het minimum van de totale waarde van de order toevoegen. Klik op 'Save Config.' om dit af te ronden.

Je klanten kunnen nu de verzendmethode selecteren op de check out pagina van je webwinkel.